Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar acum formația alb-roșie va fi nevoită să-și caute și o casă nouă pentru meciurile din Liga 2.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf în Liga 2

Stadionul din Ștefan cel Mare va fi demolat pentru a face loc unei arene moderne. În această perioadă, gruparea bucureșteană va fi nevoită să joace în altă locație meciurile considerate pe teren propriu.

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, a anunțat la gsp.ro că formația bucureșteană are o promisiune importantă din partea Ministerului Sportului, for condus de Eduard Novak.

Astfel, fosta campioană a României ar urma să joace meciurile din Liga 2 considerate acasă pe modernul stadion de la Arcul de Triumf.

Pe această arenă refăcută pentru Euro 2020 au avut loc până acum doar partide de rugby (aici joacă naționala României) și fotbal feminin.

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion ok pentru Liga 2.

Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj” - Vlad Iacob, pentru sursa citată.

Speranțe pentru un Dinamo - Steaua pe Arena Națională

Dinamo va juca primul meci din Liga 2 în deplasare cu Progresul Spartac, în data de 4 august, de la ora 18:00. Partida se va disputa la Buftea, pe un teren sintetic.

În a doua etapă, Dinamo va juca „acasă” cu Oțelul Galați.

Există speranțe ca meciul cu marea rivală Steaua din etapa a șasea să se dispute pe Arena Națională. „La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”, a completat Vlad Iacob pentru gsp.ro.