Formația saudită Al Raed, preluată recent de Marius Șumudică, a anunțat luni cinci transferuri. Printre noii elevi ai antrenorului român se numără și Alexandru Mitriță, Silviu Lung jr. și Damjan Djokovic.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Silviu Lung jr şi-a încheiat contractul cu echipa turcă Kayserispor și a semnat pentru Al Raed, a anunţat clubul, luni, pe contul său de Twitter.

În ultimul sezon, Alexandru Mitriță a evoluat sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, în Grecia.

Croatul Damjan Djokovic vine de la Rizespor, unde a colaborat anterior cu Şumudică. Djokovic a evoluat la CFR Cluj în două perioade, 2013-2014, respectiv 2017-2021.

O altă achiziţie perfectată de saudiţi este cea a fundaşului brazilian Pablo Santos (care aparţinea de Sporting Braga), dar și pe atacantul capverdian Julio Tavares (de la Al-Faisaly), scrie Agerpres.

Al Raed a încheiat sezonul trecut pe locul 7.

Şumudică se află la al treilea club din lumea arabă pe care îl va conduce, după Al Shaab, din Emiratele Arabe Unite (2012-13) şi Al-Shabab, din Arabia Saudită (2018-19 şi 2022).

Marius Şumudică este, totodată, cel de-al treilea antrenor român care o conduce pe Al Raed FC, după Viorel Kraus (2003-04) şi Ciprian Panait (octombrie 2017 – februarie 2018)