​FCSB are parte de un debut de Liga 1 (actuala SuperLiga) foarte slab: un singur punct după două etape. Dezamăgit după derbiul cu Rapid (pierdut cu 2-0), Gigi Becali a spus că intenționează să cedeze echipa bucureșteană.

Ianis Stoica si Florin TanaseFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB, fără antrenor - Toni Petrea și-a dat demisia

După un dezamăgitor 1-1 cu nou promovata U Cluj în prima etapă, FCSB a pierdut derbiul cu Rapid de duminică seara (2-0).

Gigi Becali vrea să lase FCSB-ul celor trei fiice ale sale

La finalul meciului din Giulești, Gigi Becali a spus că se gândește tot mai mult să cedeze echipa din Liga 1 și să o lase fetelor sale (Cristina, 20 de ani, Alexandra, 25, și Theodora, 26).

„Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva. Dacă nu ne calificăm în Conference League (0-1 în tur cu Saburtalo, din Georgia), trebuie să luăm niște măsuri, să văd ce mai pot să recuperez și ce pot să fac. Am un meci joi și mă concentrez doar pe el.

Dacă nu ne calificăm în grupe, încep operațiunea de retragere. Nu v-am spus? N-o să mai dau eu 30.000 de salariu... o să dau 7.000, 8.000, 5.000. Ce vreți să spun, să vă fac pe plac?

Toți vă bucurați când mănâncă bătaie Gigi Becali. Lumea îl vrea pe Gigi Becali în cap... dar Dumnezeu vrea altceva” - Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digisport.

„O să ies din fotbal. Fie las echipa fetelor, fie le scap și pe ele de povară. Poate le las câte 33%. E moștenirea mea.

Nu o las doar unei fete, ci o las tuturor. Dar nici nu le interesează. Nici pe aia mare, nici pe cea mijlocie, cea mică e mai... Nu le interesează pe ele fotbalul.

Am un ginere, dar ginerele e altceva. Poate un nepot s-ar putea ocupa de echipă”, spunea Gigi Becali într-o intervenție la ProArena.

În următorul meci, FCSB o va întâlni joi, de la ora 20:30, pe Saburtalo Tbilisi în manșa retur contând pentru turul doi preliminar din Conference League. Gruparea din Georgia s-a impus cu 1-0 pe propriul teren.