Manchester United a intrat într-o nouă eră, Erik Ten Hag ocupându-se acum de pregătirea echipei. Gruparea de pe Old Trafford se descurcă bine în meciurile amicale, dar fanii sunt curioși în legătură cu un subiect important: va mai juca Cristiano Ronaldo pentru „diavoli”?

Cristiano RonaldoFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo renunță la mulți bani pentru a juca în Champions League

Portughezul este în continuare sub contract cu United, dar nu a participat la vreun antrenament alături de echipa pregătită de Erik Ten Hag.

Gruparea din Premier League joacă meciuri amicale în această perioadă, iar fanii se întreabă dacă Ronaldo va mai juca pentru echipă și în sezonul care stă să înceapă.

Adevărul este, conform presei britanice, că atacantul lusitan vrea să joace în Champions League, iar United nu-i poate satisface această dorință (Manchester nu a obținut calificarea în C1).

În aceste condiții, United nu l-a văzut până acum pe atacant, iar noul antrenor nu știe să ofere vreun răspuns în legătură cu viitorul lui Cristiano pe Old Trafford. Lusitanul este dat „dispărut” de Erik Ten Hag.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano este dispus să renunțe la o mare parte din salariul său doar pentru a juca în Liga Campionilor.

În acest moment, Atletico Madrid are cele mai mari șanse să-l înregimenteze pe Cristiano, asta după ce nume mari precum Bayern Munchen și Chelsea l-au refuzat pe atacant.

Conform The Sun, Cristiano este dispus să-și micșoreze salariul de la 27 de milioane de euro (cât are în prezent la United) la 14.5 milioane.

Asta ar însemna undeva la 300.000 de euro pe săptămână.

Rămâne de văzut dacă se va găsi sau nu o echipă care să-i satisfacă pretențiile financiare.