Partida cu U Cluj (de pe Arena Națională și încheiată 1-1) este foarte posibil să fi fost ultima în tricoul celor de la FCSB pentru decarul Florin Tănase.

Florin TanaseFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Florin Tănase va juca în China - FCSB va încasa 3 milioane de euro

În vârstă de 27 de ani, atacantul a comentat la adresa conducerii după meciul cu ardelenii, iar decizia patronului a fost de a-l vinde în China.

„Și lotul pe care îl avem nu este la fel de numeros precum ar trebui să fie. Noi avem și mulți copii, trebuie să fim realiști. FCSB are cel mai bun lot, unde? Suntem puțini”, a fost declarația făcută de Tănase la finalul partidei cu U Cluj și care i-a supărat pe oficialii grupării din Berceni.

Gruparea Shanghai Port este interesată de transferul fotbalistului, iar FCSB va primi în schimbul acestuia clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro.

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe” - Gigi Becali, conform as.ro.

Atacantul a fost cel mai bun marcator din Liga 1 (actuala SuperLiga) în ultimele două sezoane.

Formația la care are mari șanse să ajungă Tănase a încheiat pe locul șapte ultima ediție de campionat din China.

Conform gsp.ro, Florin Tănase a demarat deja formalitățile pentru a obține viza necesară intrării în China.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Tănase este de €5.50 milioane.

FCSB va juca joi împotriva echipei Saburtalo (Georgia) în turul doi preliminar al Conference League, iar Florin Tănase face parte din lotul deplasat de Toni Petrea pentru acest meci. Confruntarea va începe la ora 19:00.