Sâmbătă va avea loc Supercupa României la fotbal, partidă care le va opune pe CFR Cluj (campioana en-titre) și Sepsi OSK (câștigătoarea Cupei României). Meciul de la Arad va avea parte de o premieră pentru fotbalul românesc: va beneficia de VAR (video arbitraj). Disputa va începe la ora 20:30 și va fi LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Dan PetrescuFoto: ESPA Photo Agency/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciul va fi condus la centru de Adrian Cojocaru, cel care va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Ciprian Danşa. Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Dima.

Sistemul VAR a intrat, în sfârșit, în fotbalul românesc

Meciul de astăzi va beneficia de sistemul VAR (Video Assistant Referee). În camera VAR se vor afla: Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) şi Ovidiu Haţegan (suport VAR).

CFR Cluj și jucătorii veniți în lotul campioanei

Dan Petrescu și-a întărit lotul pentru noul sezon cu mai mulți fotbaliști. Au sosit în Gruia următorii: Hammershoy-Mistrati (de la Randers - Danemarca, mijlocaș), Kolinger (împrumutat de la Vejle - fundaș central croat), Brucic (fundaș croat - a jucat ultima dată la Koper, în Slovenia) și Muhar (atacant croat, a trecut pe la Lech Poznan, din Polonia).

În plus, campioana i-a adus din Liga 1 pe Jefte (atacant spaniol, venit de la Farul) și pe Braun (fundaș lateral, transferat de la FC Botoșani).

De partea cealaltă, Sepsi a transferat deja șase fotbaliști noi. Ciobotariu şi Ispas vin chiar de la CFR Cluj.

Apoi, atacantul Rondon a fost adus din prima ligă poloneză, iar el a fost jucătorul celor de la CFR Cluj. Li se adaugă Materi (de la Dinamo), Junior (Gaz Metan Mediaș) și Gheorghe (Voluntari).