Sevcenko, Lampard, Drogba si Malouda, aceasti sunt jucatorii de pe urma carora miliardarul rus Roman Abramovic vrea sa reconstruiasca pe Chelsea, de vanzarea acestora depinzand viitoarea campanie de achizitii a londonezilor, informeaza Gazzetta dello Sport.

Eliminarea rusinoasa suferita in FA CUP impotriva celor de la Barnsley si parcursul ezitant din Premier League l-au enervat peste masura pe Abramovic, cel care si-a propus sa restructureze masiv echipa in vara.

Astfel, Sevcenko va ajunge sigur la Milan, pentru aproximativ 26 de milioane de euro il va urma si Drogba pe San Siro, Malouda nu a dat randament si va fi vandut mai mult ca sigur pentru 17 milioane de euro, Frank Lampard este dorit de mai mult timp de Barcelona si se pare ca va ajunge, pana la urma, pe Nou Camp, in timp ce Cudicini si Makelele, vor fi lasati sa plece gratis (francezul s-ar putea chiar retrage din activitate).

De asemenea, "The Blues" se vor desparti in vara si de Claudio Pizzaro, Steve Sidwell si Tal Ben Haim, care au avut prestatii mai mult decat modeste pe Stamford Brigde.