Administratorul delegat al celor de la Dinamo Bucuresti, Cornel Dinu, este de parere ca la gruparea din Stefan cel Mare este nevoie de mai multa liniste si de mai multe fapte in locul vorbelor. Fostul international vorbeste despre parcursul "cainilor" din acest campionat ca fiind unul normal, in viata fiecarei grupari existand suisuri si coborasuri.

"Cred ca este nevoie de fapte, liniste si mai putin de vorbe. E firesc ca Dinamo sa tinteasca intotdeauna primul loc. Dar, in viata oricarei companii exista si momente de cadere. Teribil de important este ratiunea, competenta care trebuie sa actioneze, rabdarea ca sa ajungem din nou pe locul 1, pentru ca acolo nu se poate sta tot timpul. Cine nu intelege lucrul acesta, n-are ce sa caute in sportul de performanta", a precizat Dinu.

Venirea lui Gheorghe Multescu pe banca tehnica a dinamovistilor este vazuta drept cea mai buna solutie, de la antrenor asteptandu-se sa aduca o crestere in calitate a jocului campioanei Romaniei.

"Sper ca Dinamo sa continue seria victoriilor, dar sa se imbunatateasca si calitatea jocului", a precizat Nicolae Badea, presedintele Consiliului Executiv al dinamovistilor.