Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR Cluj, a declarat ca va trimite la UEFA un DVD cu erorile comise de brigada de arbitri condusa de Alexandru Tudor la meciul cu Steaua, pierdut cu 3-1, pentru a vedea si oficialii forului european cum se arbitreaza in Romania, fiind in acelasi timp de parere ca Tudor a gresit intentionat in favoarea militarilor.

"Au fost peste 30 de faze pe care le-am selectat si in care am fost nedreptatiti. Sunt prea multe ca sa fie greseli. Maniera brigazii de arbitri as numi-o «prostitutio in integrum». Vom trimite DVD-ul la federatie, la Ionut Lupescu (directorul general al FRF), iar saptamana viitoare Arpi (Arpad Paszkany) o va duce in Elvetia. Vrem sa vada UEFA ce face cel mai bun arbitru roman si sa dam o lectie pentru ca niciun alt arbitru sa nu mai faca asa ceva", a spus Muresan.

Alexandru Tudor este acuzat ca a gresit intentionat impotriva liderului din Liga 1, avantajand pe Steaua si pe formatiile care sunt in urmarirea echipei din Gruia.

"S-au facut greseli pe care un arbitru nici la Divizia C nu are voie sa le faca. Il suspectez pe Tudor ca a facut totul cu intentie. Am fost si am vorbit cu jucatorii, iar Tony mi-a zis sa incepem razboiul. Suntem foarte hotarati sa devenim campioni si sa luam si Cupa. Tot raul este spre bine pentru ca am castigat simpatie in toata tara", a completat oficialul clujean.