Nicolae Badea, membru in Consiliul de Administratie al societatii Griro, a declarat in exclusivitate pentru HotNews.ro ca societatea nu a semnat nici un memorandum cu George Copos pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni la clubul de fotbal Rapid. Reamintim ca, in cursul diminetii, Realitatea TV a relatat, citand surse convergente, faptul ca George Copos ar fi semnat un memorandum cu Griro pentru vanzarea a 80% din actiunile Rapidului. George Copos a dezmintit si el orice acord pentru vanzarea actiunilor clubului, la fel ca si Fathi Taher.

Nicolae Badea: Griro nu a negociat cu Copos

"Chiar acum sunt in sedinta Consiliului de Administratie al Griro. Nu a existat nici o negociere pentru actiunile clubului Rapid. Daca tot vrea sa scape de club, poate ca domnul Copos le va oferi suporterilor giulesteni", a declarat Nicolae Badea pentru HotNews.ro.

Griro, companie controlata de Fathi Taher si Nicolae Badea

Nicolae Badea, care este si presedintele clubului Dinamo Bucuresti, a dezmintit categoric orice speculatie legata de cumpararea clubului Rapid de catre Griro SA. Compania Griro este detinuta de un consortiu de firme format din Laminate SA, Relco SA, Autosig SRL, Holdem International SA. Printre actionari se mai numara Asociatia Salariatilor Griro, precum si Toma Constantin, director general Omniasig.

Printre administratorii firmei Griro se numara Nicolae Badea si Fathi Taher.

Gigi Becali: Copos ia imprumut de la Fathi Taher, nu de la Griro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca George Copos ar fi semnat un acord de imprumut in nume personal cu omul de afaceri Fathi Taher, unul dintre membrii CA al Griro.

Becali a mai spus ca termenii imprumutului sunt urmatorii: Copos ar lua un imprumut de 30 de milioane de la Taher pentru o investitie imobiliara, gajand cu 80% din actiunile Rapidului. In cazul in care nu ar restitui imprumutul in sase luni, Copos ar urma sa piarda controlul asupra clubului.