Cupa Romaniei va poposi in provincie pentru prima data in ultimii 13 ani de zile. Ultima posesoare din afara capitalei a fost Petrolul Ploiesti, castigatoare in 1995, la lovituri de departajare. Singurele doua echipe bucurestene calificate in sferturile de finala, Dinamo si Rapid, au fost eliminate de Dacia Mioveni si Unirea Urziceni.

Dacia Mioveni- Dinamo Bucuresti 1-0 (disputat la Urziceni)

Robert Neagoe, minutul 55 - penalti

Dinamo a pierdut intalnirea de la Urziceni, cu Dacia, dupa ce a evoluat aproape tot meciul in inferioritate numerica, Margaritescu fiind eliminat in minutul 5. Totusi, alb-rosii puteau deschide scorul, dar Danciulescu a ratat un penalti in minutul 20.

Unirea Urziceni - Rapid Bucuresti 1-0 (disputat la Constanta)

Bogdan Mara, minutul 71

Rapid a avut cea mai neagra zi din actualul sezon, fiind dominata in totalitate de ialomiteni care au avut patru ocazii mari de gol, trei dintre ele ratate de Danalache. Intre acestea a fost si un penalti, aparat de Danut Coman in fata lui Galamaz.

Giulestenii au ramas si fara capitan de echipa, dupa iesirile lui Maftei si Pancu banderola fiind aruncata in gazon, refuzata pe rand de Emil Dica, Marius Constantin si Coman.

Pandurii Targu Jiu - Gloria Buzau 2-3 (dupa lovituri de departajare)

CFR Cluj - FC Brasov1-0 (dupa prelungiri)