Episodul "sacosa cu bani de la Cluj" isi desfasoara unul din ultimele sale episoade, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, cerandu-si public scuze pentru faptul ca i-a acuzat pe olteni ca ar fi fost stimulati din punct de vedere financiar de echipele din Bucuresti, aflate in razboi deschis cu formatia din Gruia.

Oficialii liderului detasat al Ligii 1 au fost indusi in eroare de un apropiat al clubului, cel care a semnalat faptul ca ar fi vazut un umflat cu o sacosa de bani care a intrat in vestiarul jucatorilor pregatiti de italianul Nicolo Napoli, cu scopul vadit de a-i stimula.

Intre timp, angajatul nu a mai recunoscut cele semnalate, acuzatiile clujenilor dovedindu-se ulterior a fi nefondate. Pusi in fata faptului implinit, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany recunosc ca au gresit si ca i-au judecat degeaba pe oltenii lui Mititelu.

La finalul partidei dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, oficialii gazdelor au spus ca detin informatii despre existanta unei sacose care contine 200.000 de euro, care s-ar fi aflat la un spectator in tribuna oficiala si care ar fi ajuns la "juveti" daca acestia i-ar fi incurcat pe Trica si compania.