La finalul meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova 4-1, oficialii clujeni au insinuat ca Universitatea Craiova a jucat pentru o suma de 200.000 de euro, venita de la Steaua, care se afla intr-o sacosa, in tribuna.

Patronul oltenilor Adrian Mititelu a respins vehement insinuarile, declarind ca Universitatea nu isi vinde orgoliul si mindria. Tot atunci, Mititelu s-a oferit sa efetueze testul cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra ca acuzatiile lui CFR sunt "aberatii".

Luni seara, Adrian Mititelu a aflat: acest test cu detectorul va avea loc pe 6 martie.

Pina atunci, Craiova contraataca: oficialii clubului cer sanctionarea arbitrului Istvan Kovacs, pe care il acuza ca a protejat echipa CFR-ului: a judecat cu unitati de masura diferite si nu a acordat cartonase galbene clujenilor aflati in pericol de suspendare inaintea derby-ului cu Steaua.

Craiova aminteste Federatiei de Fotbal ca acest arbitru a condus doua meciuri consecutive ale Universitatii: ultimul din stagiunea de toamna si acesta de la Cluj. Iar in cel din toamna, adauga oltenii, arbitrul Kovacs i-a acordat portarului Bornescu un cartonas galben, sinonim cu o etapa de suspendare...