Steaua a pierdut cu 2-1 pe terenul Politehnicii Iasi si s-a departat la 11 puncte de CFR Cluj. Infringerea si maniera de joc au clatinat serios increderea patronului in antrenorul Marius Lacatus. "Pentru meciul cu CFR trebuie sa ma implic, fiindca asta nu e Steaua. Jucam mai slab decit in tur. Nu m-am bagat peste Marius, l-am lasat sa lucreze, dar e timpul sa intervin. Va juca alta Steaua cu CFR!", a spus patronul echipei din Ghencea.

El a detaliat: "Plesan mai are nevoie de pregatiri, inca nu e de primul 11... Il avem si pe baiatul asta, Dayro Moreno, gata sa intre... Doua milioane de euro... A stat pe banca la Iasi... Radoi e apt de joc... "

Patronul echipei steliste a respins ideea despartirii de Lacatus: "Nu se pune problema, ramane pana in vara. Numai ca lucrurile se vor schimba, increderea nu mai este aceeasi".

"E greu sa incepi un meci de la 0-1... Imi pare rau ca nu am putut scoate un rezultat pozitiv. Asa se intimpla, nu intotdeauna cistiga echipa care joaca mai bine" - Marius Lacatus, antrenor Steaua.

"Am cistigat datorita jocului slab al Stelei" - Ionut Popa, antrenor Poli Iasi.

"Steaua nu a jucat cu convingere, ceea ce a facut Iasiul. Si noi, cu Universitatea Craiova!" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.

"Ce sa mai, am tot spus de Cluj una si alta... Cind au jucat cu Craiova, s-a vazut dupa cum au intrat in teren ca vor sa lupte, sa cistige!" - George Becali, patron Steaua.