Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan anticipeaza un viitor mai putin placut pentru antrenorul stelist Marius Lacatus: "Dupa ce vom juca in Ghencea, Marius Lacatus va avea soarta lui Hagi ale carui probleme au inceput tot dupa un meci cu noi".

Desi evenimentul este doar anticipat, nu si consumat, Muresan regreta deja situatia in care va fi pus Lacatus: "Imi pare rau, pentru ca este un caracter mare, asa cum a fost si ca jucator".

Antrenorul Ioan Andone este mai concentrat asupra primei partide din primavar - cu Universitatea Craiova, programat sambata, ora 20,45. "Craiova este genul de echipa care ne poate face probleme. Este cel mai greu examen, pentru ca in acest joc oficial vom vedea cit de bine pregatiti suntem", a declarat Ioan Andone.

Oltenii sunt constienti ca au o misiune delicata: "Sunt foarte buni, este adevarat, insa nu suntem deja batuti. Trebuie sa demonstram ca locul 11 nu este demn de numele Universitatii Craiova", aspune mijlocasul ofensiv Andrei Ionescu.

Universitatea Craiova va avea sambata o problema importanta in lot: portarul Mircea Bornescu nu poate juca, din cauza unei suspendari. Locul sau va fi luat de rezerva Nicusor Banica.