Sandro Mencucci, administratorul delegat al clubului AC Fiorentina, a precizat ca nu exista niciun fel de discutie pentru o eventuala marire de salariu sau o prelungire a contractului fotbalistului Adrian Mutu (actuala intelegere expira in 2011) pe Artemio Franchi, informeaza site-ul violanews.com.

"Sunt numai inventii, nu am discutat cu Mutu, nici nu altcineva. Am precizat ca salariile jucatorilor nu vor depasi 50-60 % din bugetul clubului, dar ar putea fi marite numai in cazul in care ne calificam in Champions League", a precizat Mencucci.

Presa italiana a comentat zilele trecute pe seama evolutiilor deosebite ale "Briliantului", precizand ca salariul fotbalistului roman va fi marit de la 1.5 milioane de euro, cat este in prezent, pana la 2.5 milioane de euro.

Clubul florentin are o regula de ordine interioara care precizeaza ca niciunul dintre jucatorii sai nu poate sa aiba un salariu mai mare de 1.5 milioane de euro, cat reprezinta suma maxima.

In aceste conditii, este tot mai probabila varianta in care din vara decarul echipei nationale a Romaniei ar putea sa paraseasca echipa Viola, fiind mai multe echipe din Cizma care sunt interesate de serviciile romanului (AC Milan sau AS Roma) si care i-ar putea asigura un salariu mult mai mare.