Dansul executat de Adrian Mutu pe finalul partidei dintre Fiorentina si Catania, scor 2-1, in urma caruia si-a atras criticile acerbe ale adversarilor, se afla la mare moda la Florenta, acolo unde suporterii echipei Viola l-au descarcat deja pe telefoanele mobile.

Intrebat de jurnalistii peninsulari ce parere are in legatura cu faptul ca a fost acuzat de lipsa de respect, Adrian Mutu a declarat: "Nu imi voi cere scuze in fata lui Baiocco (fundasul ridiculizat), nu am de ce sa fac acest lucru. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am vrut doar sa treaca timpul si sa apar avantajul echipei mele. In momentele dificile oricine utilizeaza armele pe care le are in dotare. Acest dans face parte din jocul meu. Va amintiti de «numerele» lui Ibrahimovici? Si el reuseste sa ascunda balonul", a precizat Adrian pentru jurnalistii italieni.

Dupa terminarea partidei disputate pe Artemio Franchi, fotbalistii echipei Catania l-au acuzat la unison pe Mutu de neprofesionalism, considerand ca prin gestul sau nu i-a respectat.