10. Banii - E vorba de banii Ligii Campionilor, de banii care pot veni de pe urma vanzarii unor fotbalisti cu cota crescuta, de banii pe care ii vor investi in cluburi sponsorii dornici sa-si asocieze imaginea cu invingatorii. E vorba de bani.

Verifica singur! Deschizi televizorul in timpul unui meci sau al unui talk-show fotbalistic. Inchizi sonorul. Te duci la calculator si pui hitul "Money, Money, Money". Te intorci spre televizor si vei vedea un spectacol extraordinar: toate miscarile personajelor, mimica, atitudinea lor etc. sunt in perfecta coordonare cu melodia celor de la ABBA.

9. Becali si strainii Stelei - atunci cand a fost Carlos, a iesit circ. Atunci cand au fost Elton si Andrey, a iesit un circ si mai mare. Inchipuiti-va cum va arata atmosfera din jurul Stelei cu 4 sud-americani in lot si cu cea mai bogata gura din fotbalul romanec, Becali, supraveghind cu nerabdare confirmarea investitiilor sale.

8. Universitatea Craiova - in mod obisnuit, oltenii au un parcurs ciudat in returile de campionat. Astfel, bazandu-ma pe aceasta caracteristica, sunt convins ca vor produce bucati de cate 90 de minute la finalul carora vechii suporteri ai "juvetilor" le vor putea spune pustilor lor: "Tata, asa juca Stiinta pe vremuri!". Deci, daca tii cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, nu te relaxa inaintea meciurilor cu Universitatea. Te asteapta emotii intense!

7. Dragomir prins la mijloc - personajul care incearca mereu sa multumeasca pe toata lumea sau macar pe cei mai multi din "toata lumea" va fi prin la mijloc intre interesele celor dornici sa castige titlul, sa joace in UEFA, sa castige Cupa Romaniei, sa evite retrogradarea, sa se claseze pe o pozitie cat mai buna pentru a incasa bani multi de pe urma drepturilor TV. Adica, Mitica se va afla la mijloc intre interesele tuturor echipelor din Liga 1. Din acest motiv, merita vazut cum va reusi sa se descurce din aceasta postura tatal tuturor blaturilor de relationare.

6. Arbitrii - este ocazia extraordinara pentru fiecare arbitru in parte. O ocazie extraordinara sa se compromita sau pentru a-si arata valoarea. Astfel, foarte probabil vom vedea arbitrand pentru ultima data arbitri carora varsta nu le impune retragerea si lansandu-se cu adevarat nume aproape necunoscute la ora actuala.

5. CFR Cluj - dupa 17 ani, o formatie din Provincie se pregateste sa castige titlul. Nu are atitudinea de echipa - revolta a ultimei laureate din afara Bucurestiului, Universitatea Craiova, dar are o capacitate extraordinara de a juca fotbal de calitate si de a nu se intalni vreodata cu arbitraje nefavorabile. O asemenea minune chiar ca merita urmarita!

4. Copos - sunt 16 ani de cand Copos investeste in fotbal. Daca isi va pune in practica amenintarea cu retragerea, acest retur ar putea fi ultimul prilej de-a-l vedea in toata splendoarea sa pe cel mai bogat patron al unei echipe sarace.

3.Dinamo si revenirile sale senzationale - putini le mai dau sanse la titlu dinamovistilor. Totusi, amintiti-va cum arata pentru "caini" evolutiile din partea a doua a sezonului. Aproape chirurgicale. Mereu fara greseala, fara pic de tremur. Mobilizare si siguranta totala in fata butoanelor, arbitrilor, adversarilor. De aceea, va rog sa faceti doua chestiuni: calculati care este maximul de puncte pe care il mai poate acumula Dinamo si stati cu ochii pe jucatorul - revelatie al fiecarui retur de campionat, Cristi Borcea.

2. Rivalitatea ProSport - GSP - cele doua ziare de sport sunt de foarte multe ori si cele mai vii, mai moderne, mai bine informate, mai spectaculoase publicatii de pe piata. Iar cand doresc sa-si demonstreze unul celuilalt cine-i mai tare inseamna ca este momentul cel mai bun pentru a-ti reaminti un tabiet vechi si drag: in fiecare luni, etapa iti serveste un desert dublu la chioscul de ziare.

1. Fotbalul in sine - "Multi cred ca fotbalul este o probleme de viata si de moarte. Se inseala. Este ceva mult mai serios decat atat!” (Bill Shankley, antenor scotian)