Fundasul central sarb Nino Pekaric, de la Vojvodina Novi Sad, a semnat un contract pentru urmatorii patru ani cu Dinamo, anunta site-ul oficial al gruparii bucurestene. Conform aceleiasi surse, Pekaric are 25 de ani si impresioneaza prin calitatile fizice: 1,90 m inaltime si 82 de kilograme. Acesta este primul transfer facut in apararea lui Dinamo, dupa cedarea lui Stefan Radu care a fost imprumutat pana in vara la Lazio Roma.

Un alt sarb, Marko Zoric, se afla in pregatiri cu Dinamo, in Antalya. Zoric are 27 de ani si a evoluat ultima oara la gruparea turca Genclerbirligi.

"Le transmit suporterilor sa stea linistiti pentru ca Dinamo va fi in continuare o forta in Romania! Am incasat 1.200.000 de euro dupa transferul lui Stefan Radu si am cheltuit deja peste 3.000.000 euro. Pekaric este un nume impresionant, nu uitati de Zoric! Vreau sa fim echipa de care sa se teama toti adversarii din campionatul intern. Sa le fie teama cand au in fata Dinamo!", a declarat presedintele executiv Cristian Borcea pentru fcdinamo.ro.