Atacantul Mugurel Buga a fost anuntat ca nu mai intra in vederile antrenorului Mircea Rednic, pentru returul Ligii Intai, si va fi pus pe lista de transferuri. Rapid are in acest moment cinci jucatori in compartimentul ofensiv, alaturi de Buga fiind in lot Despotovic, Burdujan, Pierre Boya si Raduta, insa Rednic isi mai doreste un varf, pe lista sa fiind belgianul Ibrahim Salou, dar si portughezul Joao Paolo de la Uniao Leiria.

Ofertele pe adresa lui Buga au si sosit, divizionara secunda FC Brasov anuntandu-si deja interesul. La Brasov, Buga s-ar putea reintalni cu fostul sau antrenor, Razvan Lucescu, dar si cu Marius Maldarasanu, plecat in aceasta iarna tot de la Rapid. In intersezon, Buga a mai fost dorit si de Steaua, care intre timp si-a intarit compartimentul ofensiv cu trei jucatori din America de Sud. O alta destinatie pentru atacantul giulestean ar putea fi Dinamo, unde l-ar putea inlocui pe Claudiu Niculescu, plecat la Duisburg.

Fotbalistul in varsta de 30 de ani s-a transferat la Rapid in 2005 si a marcat 17 goluri in 77 de meciuri, castigand doua Cupe ale Romaniei in acest timp. In actualul sezon, Buga a jucat in 16 meciuri, si a inscris de trei ori.