Atacantul Gueye Mansour a ramas la Poli Timisoara si se va pregati cu echipa secunda a clubului banatean, dupa ce negocierile dintre el si Dinamo Bucuresti, privitoare la salariul sau, au fost stopate de catre conducerea campioanei, a anuntat presedintele lui Poli, Marian Iancu pe site-ul oficial al clubului.

Iancu a precizat si motivul incheierii negocierilor dintre Mansour si Dinamo: senegalezul ceruse un salariu anual de 360.000 de euro, plus prime si bonusuri, ceea ce l-ar fi transformat in cel mai bine platit jucator din lotul alb-rosu, insa "pretentiile exagerate ale noului impresar al lui Mansour au facut ca acordul de transfer sa fie reziliat".

Presedintele banatenilor a mentionat ca Mansour va ramane la echipa secunda, insa va fi in continuare monitorizat de antrenorul principal al primei formatii, cehul Dusan Uhrin. Mansour mai are trei ani de contract cu Poli.

La jumatatea lunii ianuarie, Poli Timisoara ii cedase la Dinamo pe Gabriel Torje si Gueye Mansour pentru o suma totala de 2,5 milioane de euro. Daca in cazul lui Torje nu a fost nicio problema, situatia a fost diferita pentru Mansour. Acesta a refuzat sa semneze contractul de joc cu Dinamo si a ramas sa se pregateasca la Timisoara.