Desi au insistat ca niciun jucator de baza nu este transferabil, conducatorii lui Dinamo renunta la fundasul Stefan Radu care este dorit in Italia, de Lazio, fosta adversara a "cainilor" din preliminariile Ligii Campionilor.

Jucatorul a plecat la Roma, alaturi de presedintele executiv al clubului, Cristi Borcea, pentru a purta o noua runda de negocieri, lazialii dorind sa incheie afacerea pana la finalul perioadei de transferuri din peninsula - 31 ianuarie.

Clubul italian i-a pregatit aparatorului un contract pentru patru sezoane, iar Dinamo ar putea incasa in schimbul eliberarii lui 3 milioane de euro. Stefan Radu este cel mai important produs al lui Dinamo din ultimii ani, el fiind promovat la echipa mare din pepiniera proprie. Jucatorul a implinit 21 de ani pe 22 octombrie 2007 si a jucat in Liga Intai peste 50 de mecuri. De asemenea, are sase selectii la echipa nationala, debutul fiind in 2006, intr-un meci impotriva Spaniei.

Dupa 19 etape scurse din Serie A, Lazio se afla doar pe locul 14, cu 19 puncte, la doua puncte de un loc retrogradabil. In Europa, italienii au eliminat pe Dinamo in drumul spre Champions League, unde au ocupat locul 4 intr-o grupa cu Real Madrid, Olympiacos Pireu si Werder Bremen, ratand astfel calificarea in primavara europeana.