Meciul dintre Olimpique Lyon a aratat ca un adevarat derby, cu executii de exceptie la ambele porti. Lyon i-a administrat liderului din Ligue 1 a doua infrangere din actuala editie a campionatului, scor 2-1, gratie unui gol reusit in prelungiri de olandezul Memphis Depay.

HotNews.roFoto: Hotnews

Partida de pe "Stade des Lumieres" a inceput cum nu se putea mai frumos, cu un gol superb reusit de Nabil Fekir inca din minutul doi. Portarul Areola s-a pozitionat gresit la o lovitura libera a celor de la Lyon, iar Fekir a stiut sa profite si a inscris cu un sut de la aproximativ 30 de metri.

Mbappe s-a accidentat in minutul 32 si nu a mai putut continua partida, dupa ce s-a ciocnit cu portarul Anthony Lopes. Cu zece minute inainte, atacantul francez se lovise grav la cap dupa un duel cu Houssem Aouar.

PSG a egalat in prelungirile primei reprize, dupa un voleu de senzatie al lui Kurzawa. Fundasul parizienilor a fost gasit perfect in careu de o centrare a lui Dani Alves si l-a executat pe Anthony Lopes cu un sut din prima, cu piciorul stang.

Din minutul 60, PSG a evoluat in inferioritate numerica: Dani Alves a vazut direct cartonasul rosu, dupa ce a contestat o decizie a arbitrului.

Olimpique Lyon a dat lovitura in prelungiri, prin Memphis Depay. Areola a fost spectator la sutul olandezului, din afara careului de 16 metri. PSG a inregistrat astfel a doua infrangere a sezonului, dupa 22 de etape disputate in Ligue 1.

Neymar nu a fost inclus in lotul lui PSG pentru duelul cu Lyon, starul brazilian acuzand dureri la coapsa dreapta.

Lyon a ajuns la 48 de puncte in clasament, apropiindu-se la 8 lungimi in spatele liderului PSG (56 de puncte).

Rezumatul meciului Lyon vs PSG.

S-au mai jucat duminica:

Lyon - Paris SG

Monaco - Metz 3-1

Nice - St Etienne 1-0

Clasament:

1. Paris SG 56 puncte

2. Lyon 48

3. Marseille 47

4. Monaco 46

5. Nantes 34

6. Nice 34 etc.