Chelsea n-a avut nicio emotie in ultima partida disputata in 2017, impunandu-se categoric pe teren propriu contra celor de la Stoke City, scor 5-0. In alta confruntare a zilei, Liverpool s-a impus cu 2-1 impotriva lui Leicester, ajungand astfel la al 15-lea meci consecutiv fara infrangere in toate competitiile.

HotNews.roFoto: Hotnews

In partida disputata pe "Stamford Bridge", jucatorii lui Antonio Conte s-au distrat cu apararea lui Stoke City. Rudiger (3'), Drinkwater (9') si Pedro (23') au stabilit scorul primei reprize, in timp ce Willian (73' - penalty) si Zappacosta (88') si-au trecut numele pe lista marcatorilor in a doua parte a meciului.

Rezumatul partidei Chelsea vs Stoke City.

Pe "Anfield", Liverpool a obtinut victoria in a doua repriza, dupa ce oaspetii conduceau la pauza cu 1-0, gratie reusitei lui Vardy (3'). Dubla lui Salah (52' si 76') a adus a 11-a victorie pentru Liverpool in actualul sezon din Premier League.

Rezumatul partidei Liverpool vs Leicester.

S-au disputat sambata in Premier League (etapa a XXI-a):

Bournemouth - Everton 2-1

Chelsea - Stoke 5-0

Huddersfield - Burnley 0-0

Liverpool - Leicester 2-1

Newcastle - Brighton 0 -0

Watford - Swansea 1-2

Tot sambata se va disputa partida Manchester United vs Southampton, de la ora 19:30. Meciurile Crystal Palace vs Manchester City si West Brom vs Arsenal sunt programate duminica.

Clasament:

1. Manchester City 58 puncte

2. Chelsea 45 (+ un joc)

3. Manchester United 43

4. Liverpool 41 (+ un joc)

5. Tottenham 37 etc.