Juventus a castigat derby-ul etapei a 15-a din campionatul Italie, scor 1-0 pe terenul celor de la Napoli. Gonzalo Higuain, fostul jucator al napoletanilor, a inscris unicul gol al partidei in minutul 13, dupa o pasa a lui Dybala. Echipa lui Massimiliano Allegri a bifat a 12-a victorie in actualul sezon din Serie A si s-a apropiat la un singur punct de Napoli, liderul clasamentului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fundasul Vlad Chiriches a fost rezerva la Napoli, insa nu a fost introdus pe teren.

Napoli ramane lider in Serie A, cu 38 de puncte, in timp ce "Batrana Domna" a urcat pe pozitia a doua si se afla la punct in spatele echipei pregatitae de Maurizio Sarri. Podiumul este completat de Inter, cu 36 de puncte, dar si cu un meci mai putin disputat.

Tot vineri, AS Roma a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Spal. Pentru AS Roma au marcat Dzeko (19), Strootman (32) si Pellegrini (53), iar pentru Spal a punctat Viviani (55). Din minutul 9, oaspetii au evoluat cu un jucator mai putin, dupa eliminarea lui Felipe.

Clasament:

1. Napoli 38 puncte (15 jocuri)

2. Juventus 37 (15 j)

3. Inter 36 (14 j)

4. AS Roma 34 (14 j)

5. Lazio 29 (13 j)

6. Sampdoria 26 (13 j) etc.

Intalnirea Torino - Atalanta va avea loc sambata, iar partidele Benevento - AC Milan, Bologna - Cagliari, Fiorentina - Sassuolo, Inter - Chievo Verona si Sampdoria - Lazio se disputa duminica.

Meciurile Crotone - Udinese si Hellas Verona - Genoa se vor juca luni.

Rezumatul partidei Napoli vs Juventus: