Fostul arbitru international Cristian Balaj a declarat, vineri, ca are nevoie de sprijinul componentilor Generatiei de Aur si al celorlalte valori din fotbalul romanesc pentru a se hotari in ceea ce priveste o eventuala candidatura a sa la alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) de anul viitor, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ma amuza acest subiect, daca voi ajunge sa candidez, cadrul va fi diferit atunci cand voi anunta. Mai am cateva discutii legate de proiectele pe care doresc sa le implementez. Fiind de sapte ani la Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures in calitate de presedinte, cunosc situatia reala a fotbalului romanesc. Stiu ce are nevoie si chiar stiu ceea ce ar trebui construit. Ceea ce imi doresc este sa am un sprijin cu adevarat, din putinul pe care il avem sa folosim pentru a dezvolta baza fotbalului romanesc. E nevoie de sprijinul Generatiei de Aur, de sprijinul tuturor valorilor din fotbalul romanesc. Avem foarte multi oameni care au demonstrat ca se pricep, au ajuns campioni si care din pacate in acest moment refuza sa colaboreze cu actuala federatie", a declarat Balaj.

Pentru alegerile la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, care vor avea loc anul viitor, pana in acest moment si-a anuntat candidatura actualul presedinte Razvan Burleanu si fostul international Marcel Puscas. Intr-o interventie televizata, fostul arbitru Cristian Balaj a afirmat ca Florin Prunea ar urma sa fie reprezentantul Generatiei de Aur la aceste alegeri.