Steaua a remizat alb in Spania, in singurul amical al turneului de la Oliva Nova, contra polonezilor de la Wisla Cracovia. La ros-albastri a revenit in primul 11 Mirel Radoi, care a purtat banderola de capitan si a evoluat in debutul meciului in centrul apararii, fiind insa urcat pe postul de mijlocas dupa accidentarea lui Ovidiu Petre.

Marius Lacatus a inceput jocul cu echipa Zapata - Golanski, Radoi, Rada, Nesu - Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Surdu - Dica, Neaga. In prima repriza, tehnicianul stelist a facut doua modificari. In minutul 23 Baciu a intrat in locul lui Ovidiu Petre, iar peste 10 minute Vitca l-a inlocuit pe Zapata. Singura faza notabila a primului mitan s-a petrecut in minutul 44, cand a avut loc o bataie intre jucatori, dupa o intrare dura a lui Golanski, conflict aplanat de cei doi tehnicieni.

Imediat dupa pauza au intrat la Steaua Ninu, Goian, Ghionea, Bicfalvi si Vali Badea, Lacatus ruland pana la final tot lotul, dupa introducerile lui Cernea, Habibou si Plesan.

Marile ocazii de gol au fost ratate de Neaga (minutul 53 - sut deviat in extremis de un fundas polonez), Dica (minutul 57 - cap putin alaturi) si Habibou (minutul 82 - singur cu portarul advers, l-a luat la tinta pe acesta).

Steaua va reveni sambata in tara, dupa 10 zile petrecute in Spania, iar pe 26 ianuarie va pleca in al doilea stagiu de pregatire al iernii, in Cipru, unde are programate alte patru partide amicale.