Fostul international turc Nihat Kahveci a cerut demisia selectionerului Mircea Lucescu, el notand pe Twitter, in timpul meciului amical cu Romania, pierdut de Turcia cu scorul de 0-2, ca tehnicianul ar trebui sa ramana in tara sa, unde este in acest moment, potrivit news.ro.

"In prima repriza am jucat de parca ne-ar fi fost interzis sa legam trei pase. Ca o gluma", a fost un prim mesaj al lui Kahveci, dupa care el a mai scris: "Sunteti in tara dumneavoastra. Dupa parerea mea, ramaneti acolo", cu hashtagul "#lucescuistifa" (demisialucescu).

Nihai Kahveci, in varsta de 37 de ani, a jucat pentru nationala Turciei in perioada 2000-2010, in 69 de meciuri. El a evoluat de-a lungul carierei la echipele Besiktas, Real Sociedad si Villarreal.

Reprezentativa Romaniei a invins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selectionata Turciei, antrenata de Mircea Lucescu, intr-un meci amical disputat la Cluj-Napoca.

Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav in minutele 42 si 69.

Antrenorul nationalei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat, joi, dupa meciul amical cu Romania, ca partida amicala de la Cluj Napoca nu a constituit un test important pentru el, intentia sa fiind sa reconstruiasca selectionata pe care o conduce.

"Atmosfera a fost execelenta. Pentru un meci amical, un meci de pregatire, publicul a fost fantastic, creind o presiune asupra celor doua echipe pentru un fotbal mai bun. Romania a fost mai buna. Au inceput mult mai bine jocul, se vede ca e o echipa mult mai omogena decat a mea. Sunt o multime de jucatori noi, stranierii sunt titulari. Au mai fost ceilalti pe care i-am intalnit prima oara acum doua zile si azi au fost in teren. Nu ma asteptam foarte mult de la ei. Dar cred ca a doua repriza a fost buna. Mi-a placut atitudinea jucatorilor romani, modul cum ei au avordat aceasta partida, presingul pe care l-au facut. Au combinat frumos. Meciul de azi nu a constituit un test foarte important pentru ca diferenta de medie de varsta era importanta. Noi eram la 24 , eu incerc sa reconstruiesc o echipa care avea destui jucatori peste 32 de ani. E nevoie de timp. Din pacate in fotbalul european nu mai e timp de asa ceva pentru ca nu mai sunt amicale. Am vrut sa profit de acest joc sa vad anumiti jucatori si atunci am riscat putin", a declarat Lucescu la ProX.