FCSB s-a impus in fata celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, intr-o partida contand pentru etapa a XVII-a a Ligii 1. Francezul Harlem Gnohere a confirmat inca o data forma buna, reusind sa inscrie golul victoriei in finalul primei reprize. Echipa lui Nicolae Dica a bifat a 11-a victorie in actual sezon al Ligii 1 si ramane pe primul loc in clasament, cu un punct inaintea celor de la CFR Cluj.

Foto:

Rezultatul final al confruntarii de pe "Arena Nationala" a fost stabilit inca din prima repriza. Dragos Nedelcu a deschis scorul in minutul 14, printr-un sut imparabil de la aproximativ 25 de metri.

Avantajul gazdelor n-a durat decat trei minute, Andrei Marc restabilind egalitatea cu o lovitura de cap, dupa o iesire gresita a lui Nita la un corner. Gnohere a inchis tabela in minutul 40, cu un sut cu latul, din interiorul careului.

FCSB e neinvinsa de opt etape, in care are sase victorii si doua egaluri. Concordia se afla la a treia infrangere consecutiva in campionat.

"Ne asteptam la un joc greu. Pacat ca am primit iar gol dintr-o faza fixa. Important este insa ca am avut reactie dupa, ne-am creat 4-5 ocazii clare. Important este ca am castigat jocul, ca revenim pe primul loc. Mi-era frica de faptul ca vor exista o stare de oboseala si o automultumire. Denis Alibec a avut azi doua ocazii de a marca. Usor-usor revine in forma", a spus Dica la Digi Sport, conform News.ro.

Au evoluat echipele:

FCSB: Nita - Enache, Balasa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu (Pintilii '68) - Man (Coman '46), Tanase, Teixeira - Gnohere (Alibec '78). Antrenor: Nicolae Dica

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, A. Marc, Albu, Fota - Babic (Bud '70), Bucsa - Deaconu (Bawab '60), Cristescu (Pena '87), Bumba - Batin. Antrenor: Ion Moldovan

Cartonase galbene: Patache '61, Bumba '90

Arbitri: Sebastian Coltescu - Adrian Radu Ghinguleac, Dragos Iliescu - Ionut Coza

Observatori: Laszlo Sajtos, Marian Bucurescu

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa foto: captura soccerstand.com