Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina a declarat, miercuri, ca nu mai are asteptari inaintea meciului cu Simona Halep, din ultima etapa a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, ea precizand ca isi doreste sa nu mai fi avut sanse de calificare in semifinalele competitiei.

"Este teribil. Nu pot descrie ce simt. Jocul meu a fost complet altfel fata de cum trebuia sa fie. Ma asteptam la un tenis mai bun din partea mea, totul a mers gresit saptamana asta. Totul. Imi doresc sa nu mai fi avut sanse sa ma calific. La meciul cu Halep o sa incerc sa imi revin si sa joc cat pot de bine. Ma asteptam la un tenis mai bun, nu mai am asteptari", a spus Svitolina.

Ea a precizat ca va face o analiza dupa turneu. "Cand voi termina turneul voi avea prbabil intrebari pentru echipa mea si pentru mine. Fetele au jucat foarte bine, ok, dar felul in care am gestionat situatia a fost ca si cum nu as fi avut creier", a adaugat sportiva.

Jucatoarea franceza Caroline Garcia, numarul 8 mondial, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-7 (7), 6-3, 7-5, pe sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 4 WTA, in a doua etapa a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara in Singapore.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA.

In ultima etapa a Grupei Rosii, programata vineri, Caroline Wozniacki va juca impotriva Carolinei Garcia si Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina.

Din Grupa Rosie, s-a calificat pana acum in semifinale Caroline Wozniacki.