Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat miercuri seara, ca orice jucator care va fuma va fi sanctionat de acum incolo cu 5.000 de euro. El a mai spus ca de Denis Alibec mai este interesat un club si ca atacantul va fi reprimit la echipa inainte de returul cu Hapoel Beer Sheva, potrivit news.ro.

"Poate e bine ce s-a intamplat. I-am lasat si pe ceilalti sa fumeze pe la colt. De acum incolo, orice fum de tigara, 5.000. De acum, nu mai fumeaza nimeni. Nu mai fumeaza Alibec", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

El a precizat, in ceea ce priveste situatia lui Alibec, ca a lasat totul pe seama tehnicianului Nicolae Dica, deoarece el nu se implica in problemele de indisciplina. "Ma bag la multe, dar la asta, nu. Am cerut detalii in fiecare zi despre cum se antreneaza. Mi-au spus oamenii care se ocupa de partea fizica ca dupa antrenamente el a spus singur "vreau sa merg la sala". Oamenii sunt impresionati. Problema este mai mult cu acea pubalgie si despre care a spus ca a fost fortat sa intre. Nu vrea sa intre in teren decat daca este suta la suta. Nu vrea sa joace decat daca poate lovi mingea cum trebuie", a explicat Becali.

Gigi Becali a mai afirmat ca Denis Alibec se afla in atentia unul club pentru care nu conteaza iesirea nervoasa a jucatorului de la cel mai recent meci si a adaugat ca atacantul va fi reprimit la echipa. "Si ieri am primit un telefon ca sa se intereseze de Alibec, de la o alta echipa. Pe aia nu ii intereseaza, l-au vazut si nici nu stiu, au zis ca daca a dat un picior unei usi, nu e mare lucru. Ii intereseaza jucatorul Alibec, poate spun ca face asa daca ia 20.000 de euro luna si ca, daca are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comporta altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educatie fotbalistica. Nu e mare lucru ce a facut, pana la urma. Acum o saptamana a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca sa faca transferul in Anglia a fost ultima zi si nu s-a putut. A zis ca pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane. Acum, il dau pe 10 milioane. Ca sa il dau, el trebuie sa joace meciul cu Beer Sheva de acasa. Dica o sa il primeasca; are mana libera, dar cred ca are intelepciunea sa faca ce trebuie. Ce facem, aruncam 10 milioane pe foc? Daca nu joaca cu Beer Sheva, o sa il impun eu! Daca nu joaca la Bucuresti, cu Hapoel, il iau eu de mana si o sa il bag pe teren, il prezint arbitrilor. Imi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tampit?", a declarat Becali.

Gigi Becali a dezvaluit si primul "11" pe care il va folosi Nicolae Dica la meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Ligii Europa: Nita - Benzar, Planic, Balasa, Momcilovic - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tanase.