Reprezentativa Romaniei a invins, joi, la Ploiesti, cu scorul de 3-1 (2-0), selectionata Kazahstanului, la debutul noului selectioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenata anterior de germanul Christoph Daum, nationala romana nu mai avea sanse de calificare la turneul final din Rusia, potrivit news.ro.

Cosmin Contra, noul selectioner al RomanieiFoto: frf/ sportpictures.eu

Au marcat: Budescu '33 si 38 (p), Kseru '73 / Turizbek '83

Reprezentativa Danemarcei a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0, selectionata Muntenegrului, in penultima etapa a grupei E de calificare la Cupa Mondiala din 2018, din care face parte si Romania. Unicul gol al meciului a fost marcat de Eriksen, in minutul 16.

1-0, min. 33: Budescu a marcat cu un sut dintr-un unghi de 15-20 grade, lateral stanga, dupa o actiune personala;

2-0, min. 38: In minutul 36, Budescu a fost faultat in careu. Tot el a executat si a marcat, dar arbitrul a cerut repetarea loviturii, pentru ca au intrat jucatori in careu. Budescu a inscris si a doua oara;

3-0, min. 73: Keseru a scapat singur cu portarul si a marcat cu un sut plasat de la 15 metri, dupa o pasa a lui Chipciu;

3-1, min '83: Turizbek a marcat cu capul din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Beisebekov.

Au evoluat urmatoarele echipe:

Romania: Tatarusanu - Benzar, Chiriches, D. Grigore, Cr. Ganea - Pintilii (Hoban '70), R. Marin - Chipciu, Budescu (Al. Ionita II '80), Grozav - Fl. Andone (Keseru '66). Selectioner: Cosmin Contra.

Kazahstan: Pokatilov - Beisebekov, Malii, Ahmetov, Dmitrenko, Suiumbaiev - Tagibergen (Turisbek '65) - Kuat, Darabaiev, Nurgaliev (Kijnicenko '46)- Murtazaiev (Scetkin '58). Selectioner: Aleksandr Borodiuk.

Arbitri: Sandro Scharer - Stephane De Almeida, Sladan Josipovic - Alain Bieri (toti din Elvetia).

In urma rezultatelor de joi, clasamentul Grupei E, dupa noua etape, este urmatorul:

1. Polonia 22 de puncte;

2. Danemarca 19;

3. Muntenegru 16;

4. Romania 12;

5. Armenia 6;

6. Kazahstan 2.

Ultimul meci al nationalei tricolore din aceasta campanie de calificare va avea loc, duminica, de la ora 19.00, cu Danemarca, la Copenhaga. Tot atunci se vor juca partidele Polonia - Muntenegru si Kazahstan - Armenia.