Fotbalistul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat, joi seara, la Pro X, dupa meciul cu Lugano, scor 2-1, ca dupa prima repriza nu credea ca el si colegii sai mai pot intoarce scorul, potrivit news.ro.

"Dupa o prima repriza mai putin fasta am reusit sa revenim in repriza a doua. Ne bucuram ca am obtinut cele trei puncte. Probabil am fost relaxati in prima repriza. Dupa prima repriza nici eu nu mai credeam ca mai intoarcem scorul. La pauza ne-am incurajat, am zis ca trebuie sa jucam altceva, n-am mai intrat relaxati, am facut presing sus si am reusit sa marcam", a spus Budescu.

El a precizat ca FCSB nu este calificata inca in faza urmatoare a competitiei, deoarece mai sunt patru meciuri de jucat.

Budescu a mai spus ca daca va fi chemat la echipa nationala, se va prezenta cu placere: "Daca cei de la nationala vor sa ma cheme, o sa vin cu placere".

Formatia FCSB a invins, joi seara, la Lucerna, cu scorul de 2-1, echipa Lugano, intr-un meci din etapa a doua a grupei G a Ligii Europa, in care a fost condusa cu 1-0.

Golurile au fost marcate de Bottani '14 pentru gazde si Budescu '58 si J. Morais '64 pentru FCSB.