Atacantul brazilian Neymar a cerut scuze coechipierilor sai de la Paris Saint-Germain, dupa incidentul cu Edinson Cavani de la meciul cu Olympique Lyon, informeaza L'Equipe, citata de news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Neymar a cerut scuze coechipierilor sai miercuri, inaintea antrenamentului, capitanul PSG, brazilianul Thiago Silva fiind traducatorul compatriotului sau, care si-a cerut scuze pentru atitudinea de la meciul de duminica.

Joi, antrenorul Unai Emery a anuntat ca a decis cine va executa penaltiurile, dintre Neymar si Cavani, dar nu a precizat care va fi.

L'Equipe a scris, marti, ca jucatorii formatiei PSG Edinson Cavani si Neymar au fost foarte aprope de a se lua la bataie, la vestiare, dupa meciul cu Olympique Lyon, disputat, duminica, pe Stadionul Parc des Princes si castigat de gazde cu 2-0, in etapa a VI-a a campionatului Frantei.

Disputa a pornit de la o faza din finalul partidei. in care Cavani, Neymar si Dani Alves s-au certat pentru balon, fiecare dorind sa excute lovitura de la 11 metri dictata de arbitru. In cele din urma, Cavani a executat si a trimis mingea in bara, ratand penaltiul, in minutul 79.

La vestiare, atacantul uruguayan i-a reprosat brazilianului atitudinea avuta la acea faza, iar acesta din urma a sarit sa-l loveasca pe coechipierul sau. Capitanul Thiago Silva a intervenit si a oprit cearta dintre cei doi.

L'Equipe noteza ca disputa de la penalti pleaca de la faptul ca ambii jucatori au clauza de goluri marcate, ce poate sa le aduca venituri suplimentare importante in cazul in care devin golgheteri. Sursa citata precizeaza ca Edinson Cavani are o prima de un milion de euro daca devine cel mai bun marcator din Ligue 1. Cel mai probabil, Neymar are o clauza asemanatoare in intelegerea sa.

Sezonul trecut, Cavani a fost golgheter cu 35 de goluri in Ligue 1, 49 in toate competitiile, si acum isi vede amenintata pozitia de principal marcator al echipei de nou-venitul brazilian, care a costat PSG suma de 222 de milioane de euro pentru a-l aduce de la FC Barcelona.