Tehnicianul echipei Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a declarat joi seara, dupa meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-3, ca gazdele s-au impus deoarece a profitat de loviturile libere pe care le-a avut si au "fost tot timpul peste" cehi, potrivit news.ro.

"Astazi Steaua a castigat pentru ca atunci cand a avut lovituri libere le-a fructificat si a fost tot timpul peste noi. Primul gol e foarte important, si dupa acea ocazie pe care am ratat-o Steaua a marcat foarte repede, a inceput sa paseze foarte mult, a venit peste noi, chiar daca noi am mai incercat cate ceva in repriza a doua. Nu am ce sa spun despre cele noua goluri primite de la Steaua, ii felicit ca au reusit sa le inscrie. Daca am fi fructificat acea ocazie de la inceput poate altfel ar fi aratat meciul, dar din pacate dupa aia Steaua a venit peste noi si practic nu am mai putut face nimic", a spus Vrba.

El a precizat ca spera ca ViktoriaPlzen sa se redreseze dupa acest esec. "In Liga Europa e diferit fata de preliminariile LC, aici sunt sase meciuri de disputat. Deocamdata am pierdut doar un meci. Nu este totul pierdut. Eu sper sa ne redresam. Eu cred ca am facut totusi un meci bun astazi chiar daca scorul nu a aratat".

Formatia FCSB a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa ceha Viktoria Plzen, in prima etapa a grupei G a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Budescu '21 (penalti), '44 si Alibec '72.