Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, joi, la Digisport, ca decizia in cazul selectionerului Christoph Daum va fi luata de Comisia Tehnica. El a mai spus ca, dupa incercarea cu un antrenor strain, acum va da gir unui roman. Oficialul FRF nu exclude nici varianta de a discuta cu Victor Piturca, daca acesta va fi propus de Comisia Tehnica.

"M-am intalnit marti cu Daum, ne vom vedea miercuri sau joi saptamana viitoare. Reziliere amiabila nu poate sta in picioare. Am solicitat intrunirea Comisiei Tehnice luni, eu acum nu am un mandat de a negocia. Comisia Tehnica poate propune orice. Vom avea parte de o analiza, dar dincolo de toate, Christoph Daum este un profesionist. In contractul lui Daum nu exista clauza de reziliere, daca se intrerupe azi, trebuie sa-i platim banii pana la finalul contractului, adica la finalul acestei campanii. Comisia Tehnica va analiza, am solicitat sa mi se avanseze o lista cu doua-trei nume de selectioner. Voi respecta intocmai decizia Comisiei Tehnice. Eu personal nu-l pot demite pe Daum, ci am nevoie de un vot in Comitetul Executiv. Nu a fost deloc o greseala sa-l aducem. In jurul nationalei colcaiau tot felul de interese privind jucatorii, Daum a fost ales pe criteriul de moralitate. Nu vreau sa acuz pe nimeni. In momentul in care voi avea dovezi, voi spune. Atat timp cat fiecare dintre noi avem suspiciuni din acest punct de vedere", a declarat Burleanu.

El a recunoscut ca a discutat cu Daum pentru un nou contract, dar in momentul de fata nu este multumit de acesta, deoarece nu si-a indeplinit obiectivul.