Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa selectionerului Christoph Daum, in care ii reproseaza convocarile facute si ii cere sa plece acasa, dupa ce nationala Romaniei a pierdut meciul cu Muntenegru si orice sansa de ajunge la turneul final al CM din 2018, potrivit news.ro.

"Hoban marcheaza trei goluri in campionat, e titular in echipa liderului, nu vrei sa-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat inchizator nici la juniori (n.r. - Gaman)... Vii sau iti trimiti amaratii de pe langa tine la meciurile Stelei, nu vrei sa-l convoci pe Alibec, ai golgheterul Bulgariei, Keseru, nu vrei sa-l convoci, termini fara nr. 9 pe teren meci pe care trebuie sa-l castigi... Cum s-o zice "bun simt" in germana? Du-te acasa, gluma proasta! Si ia cu tine si inteligentii care te-au adus de nicaieri!", a scris Stoica pe Facebook.

Oficialul FCSB a revenit cu un "update"; "Zice ca trebuie construita o noua nationala. Fals! Nu e echipa de club, e selectionata! Aduci cei mai in forma jucatori, chiar daca au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (si nu numai) peste picior."

Selectionata Romaniei a fost invinsa, luni seara, de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018.