Mijlocasul Alexandru Maxim a declarat, luni seara, dupa ce nationala Romaniei a ratat orice sansa de a se califica la Cupa Mondiala din Rusia, ca trebuie luate anumite decizii in privinta primei reprezentative si probabil trebuie facute schimbari, potrivit news.ro.

"Sunt clipe dificile pentru noi toti, pentru o tara intreaga. Toata lumea e dezamagita pentru ce se intampla la echipa nationala. Dar nu ne ramane decat sa tinem capul sus, sa muncim. Sunt alti oameni care ar trebui sa traga linie si sa vada ce e de facut. Indiferent de ce antrenor va veni la echipa nationala pana la urma ai nevoie de fotbalisti. Probabil nu suntem de ajuns, probabil asta e valoarea, asta e realitatea. Trebuie luate anumite decizii, probabil trebuie facute anumite schimbari", a spus Maxim la TVR.

Alexandru Maxim a precizat ca el si colegii sai au crezut in calificare atat timp cat au existat sanse matematice. "Suntem fotbalisti profesionisti, daca vrem sa obtinem calificari trebuie sa stim sa jucam sub presiune", a adaugat mijlocasul.

El a vorbit si despre conflictul verbal pe care l-a avut cu o persoana din tribuna la meciul cu Armenia, de pe Arena Nationala. "Nu voi permite niciodata nimanui sa-mi jigneasca familia. Acea reactie a fost adresata unei singure persoane. Chiar si asa nu trebuia sa reactionez. Imi pare rau. Nu pot sa-mi cer scuze in fata acelei persoane", a spus Maxim.

Selectionata Romaniei a fost invinsa, luni sea, de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018.