Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat vineri seara, dupa meciul cu Armenia, scor 1-0, ca victoria este una "chinuita" si ca tricolorii au sanse foarte mici de calificare la Cupa Mondiala, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunte la lupta, potrivit news.ro.

Razvan BurleanuFoto: Hotnews

"Sansele sunt foarte mici de a obtine aceasta calificare, dar lucrul asta nu trebuie sa ne dezarmeze. Am obtinut o victorie chinuita, dar sunt trei puncte. Mi-as fi dorit sa fi inscris mult mai repede. Mergem in Muntenegru, unde trebuie sa castigam", a spus Burleanu la TVR.

El a mentionat ca este normala dezamagirea publicului: "Este normal sa avem aceasta dezamagire, cu totii ne dorim ca echipa nationala sa mearga mult mai bine".

In ceea ce il priveste pe selectionerul Christoph Daum, Burleanu a spus ca se va face o analiza la finalul preliminariilor. "Situatia domnului Daum" nu stiu cat de util va este in acest moment un raspuns. Mai avem trei meciuri oficiale dupa care o sa avem o analiza la nivelul comisiei tehnice si vom lua o decizie".

Reprezentativa Romaniei a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0, selectionata Armeniei, intr-un meci contand pentru etapa a saptea a grupei E de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, in minutul 90+1. Maxim a deviat mingea in poarta de la aproximativ patru metri, dupa un sut de pe partea dreapta al lui Benzar.