Selectionerul Christoph Daum a primit cadou o undita la conferinat de presa de luni, din partea unui jurnalist al Gazetei Sporturilor, dupa ce tehnicianul a afirmat despre publicatie ca este buna doar la impachetat pestele. Daum nu a gustat gluma, s-a enervat si a refuzat cadoul, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnule Daum, ati facut o conexiune intre peste si ziarul Gazeta Sporturilor. Vrem sa va oferim un cadou, nu e periculos", i-a spus ziaristul lui selectionerului.

"E o comedie sau o conferinta de presa? Vreti sa incepeti o comedie sau vreti sa vorbim despre fotbal? Gazeta vrea sa creeze minciuni sau povesti amuzante? Noi vorbim despre sport, despre fotbal, dar tu nu esti interesat, creezi numai povesti amuzante. Ce e in spate? Nu ar trebui sa vorbesc la general, consider ca Gazeta are jurnalisti buni, fantastici, dar cei ca tine fac numai povesti amuzante, nu esti interesat de fotbal. Te rog frumos sa opresti asta, nu are nimic de-a face cu fotbalul. Vrei doar sa creezi povesti amuzante", a spus Daum.

Jurnalist Gsp: "Va uram mult noroc ca pescar!"

C.Daum: "Trebuie sa te duci la comedie, nu la sport!"

Jurnalist Gsp:"A fost doar un cadou."

C.Daum: "Nu, e comedie, nu esti interesat de fotbal."

Jurnalist Gsp: "A fost comedie cand ati vorbit de Gazeta Sporturilor si de peste in acelasi timp."

Daum nu a primit "cadoul", un angajat al FRF a luat undita ramasa pe masa la care statea antrenorul german. In final, Daum a precizat ca s-a referit numai la ce a scris jurnalistul respectiv cand a vorbit de "peste". Antrenorul le-a cerut scuze celorlalti ziaristi ai Gazetei Sporturilor pentru afirmatia sa.

De la 11:25' poti vedea momentul respectiv:

* Imagini: Digisport