CFR Cluj a inregistrat prima infrangere din actualul sezon al Ligii 1, fiind invinsa de ACS Poli Timisoara, scor 4-3, pe stadionul "Dan Paltinisanu", la capatul unui meci extrem de spectaculos din cadrul etapei a opta. Echipa pregatita de Dan Petrescu a reusit sa inscrie trei goluri in opt minute, dupa ce a fost condusa cu 4-0 pana in minutul 73.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

Golurile au fost marcate de Munteanu '2, '60, Cînu '33 si Drăghici '55 pentru Poli Timisoara, respectiv Balde '74, '77 si Cînu '80 (autogol) pentru CFR Cluj.

CFR Cluj avea cea mai buna aparare din campionat inaintea acestei etape, cu un singur gol primit, in prima etapa.

Singurele echipe neinvinse pana acum in Liga 1 sunt CS Universitatea Craiova si FCSB.

Gratie victoriei, ACS Poli a acumulat 13 puncte si a urcat pe locul 6 in clasament. De partea cealalta, CFR ramane pe prima pozitie si dupa aceasta etapa.

Ce a spus Dan Petrescu

"Nu ma asteptam la acest rezultat. Cine se astepta? Iei gol in minutul 1 de la 40 de metri, dupa ce n-ai mai luat gol de sapte etape... Am jucat prima data de la ora 18.30. Caldura a fost incredibila si jucatorii au resimtit si nu au fost ei astazi. La pauza am avut o discutie mai dura, am spus ca daca vom da primii gol vom castiga. Preferam sa nu marcam niciun gol si sa marcam golurile astea meciul urmator, am marcat degeaba trei goluri. Frumoase, dar care nu ne ajuta la nimic. Poate doar pentru Balde, a marcat primele goluri in tricoul CFR-ului. Cred ca e prima oara cand iau patru goluri intr-un meci in campionatul romanesc. Daca pe final egalam poate era un rezultat mincinos, dar nu s-ar fi suparat nimeni", a spus Petrescu la Digi Sport, potrivit News.ro.

"Ma asteptam ca reactia sa fie mai rapida. In prima repriza. Sunt foarte suparat. Trebuie sa analizez bine ce am gresit eu si ce au gresit si jucatorii", a afirmat tehnicianul clujenilor.

"Nici in visurile cele mai placute nu credeam ca vom conduce cu 4-0. Am facut o tumba. Cred ca dupa tumba aia a cazut echipa. La 4-2 m-am gandit la meciul lui Dinamo de la Foresta. Acum ma gandesc ce fac ca le-am promis jucatorilor zile libere, trebuie sa ma tin de cuvant, sa le dau vreo 4-5 zile libere. E rau ca marti jucam la o echipa din liga a patra si dupa aceea voi veni vineri la antrenament cu ei si dupa-masa o sa mergem la nunta lui Artean. Dedic victoria casatoriei lui Artean", a declarat Ionut Popa la Digi Sport, potrivit News.ro.

Au evoluat echipele:

Poli Timisoara: Curileac - Creţu, Melinte, Cânu, Şeroni - Soljic, Artean – Munteanu (Mailat ’64), Bârnoi, Ţigănaşu (Ciucur ’35) – Drăghici (Bianconi ’58). Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Mureşan, Vinicius, Vlad (Moutinho ’59) – Deac (Nouvier ’36), Hoban, Culio – Omrani (Balde ’59), Nistor - Urko Vera. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonase galbene: Drăghici ’12, Artean ‘89 / Nistor ’44, Urko Vera ‘86

Arbitri: Alexandru Tudor – Mircea Orbuleţ, Stelian Slabu – Dan Grigore Botescu

Observatori: Constantin Stătescu, Eduard Dumitrescu.

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa: soccerstand.com