Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a semnat, joi, un contract pe un an cu gruparea Manchester United, la care a evoluat si in sezonul trecut. Ibrahimovic va purta tricoul cu numarul 10, transmite News.ro.

Zlatan IbrahimovicFoto: manutd.com

"Suntem incantati ca Zlatan se reface si ca ambitia si experienta lui sunt din nou de partea noastra. Dupa contributia lui din sezonul trecut merita increderea noastra si vom avea rabdare pana cand va reveni in forma. Nu am nicio indoiala ca Zlatan va fi un jucator important in partea a doua a sezonului" - Jose Mourinho, antrenorul lui United.

Zlatan Ibrahimovic spune ca a revenit la Manchester United pentru "a termina" ce a inceput. "Abia astept sa intru pe teren pe Old Trafford, insa stiu si ca trebuie sa am rabdare pentru a ma asigura ca sunt pregatit. Am muncit mult si voi munci in continuare pentru a fi sigur ca voi fi in cea mai buna forma la revenirea pe teren", a afirmat Ibrahimovic.

Fotbalistul in varsta de 35 de ani a jucat in sezonul trecut in 46 de meciuri si a inscris 28 de goluri pentru Manchester United. El a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept in luna aprilie, iar la 1 mai a fost operat in SUA. Contractul initial al suedezului cu clubul din Manchester a expirat la finalul sezonului trecut.