Patronul FC Dinamo, Ionut Negoita, directorul general Adrian Mutu si alti conducatori dinamovisti au fost impiedicati de reprezentanti ai asociatiei controlate de Nicolae Badea sa intre la lojele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, la meciul de luni, cu Gaz Metan Medias, din etapa a IV-a a Ligii I, potrivit news.ro.

Potrivit digisport.ro, Negoita si alti conducatori dinamovisti au vazut meciul de la Tribuna I si de la Sectorul 0, desi o loja a fost deschisa cu putin timp inaintea meciului. Mutu a dorit initial sa urmareasca partida de pe marginea terenului, dar a renuntat la un moment dat si a urcat si el la Tribuna I.

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia Gaz Metan Medias, in ultimul meci al etapei a patra si a urcat pe locul patru in clasamentul Ligii I.

FC Dinamo 1948, patronata de Ionut Negoita, si asociatia controlata de Nicolae Badea, care are dreptul de folosire a Stadionului Dinamo, se afla in conflict, din cauza faptului ca ACS FC Dinamo se opune modernizarii arenei.