Lionel Messi, starul argentinian al celor de la FC Barcelona, a postat, miercuri, pe Instagram, un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anuntat ca va parasi gruparea de pe "Camp Nou".

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost o placere imensa sa fiu alaturi de tine in toti acesti ani, prietene Neymar. Iti doresc mult succes in aceasta noua etapa a vietii tale", a scris Messi, alaturi de un video.

Potrivit News.ro, FC Barcelona a anuntat, miercuri, ca Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-si rezolva situatia privind viitorul sau. Inainte de antrenamentul de dimineata, Neymar i-a informat pe cei prezenti ca vrea sa plece, astfel ca a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-si rezolva situatia, a precizat gruparea spaniola.

Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea echipei FC Barcelona dupa turneul din SUA, insa nu s-a antrenat si le-a transmis coechipierilor ca va pleca la Paris Saint-Germain.

Neymar a sosit miercuri dimineata la centrul de antrenament Ciutat Esportiva Joan Gamper pentru a isi lua ramas bun de la coechipierii sai. Atacantul brazilian a plecat imediat dupa ce a discutat cu coechipierii sai, fara sa participe la antrenament.

Conform presei spaniole, cel mai probabil transferul sau la Paris Saint-Germain va fi oficializat vineri.

Pentru achizitionarea lui Neymar, PSG este pregatita sa achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.