FCSB si CS U Craiova au incheiat la egalitate, scor 1-1, pe "Arena Nationala", intr-o partida din etapa a treia a Ligii 1 de fotbal. In urma acestui rezultat, trupa lui Nicolae Dica a urcat pe locul trei in clasament.

Foto:

Oltenii au deschis scorul in minutul 28, dupa o eroare uriasa a lui Ovidiu Popescu. Mijlocasul gazdelor a pasat direct la Gustavo, care l-a lansat pe Baluta si acesta a marcat cu un sut plasat pe langa Nita de la 12 metri.

In minutul 62, Calancea a respins in fata o lovitura libera executata de Balasa, apoi a blocat sutul lui Momcilovic, insa nu a mai putut sa intervina si la executia lui Gnohere.

Ce au spus cei doi antrenori:

"Meritam sa castigam, pentru ca ne-am creat multe ocazii de a marca. Pacat ca am primit un gol usor pe zona centrala. Important e ca am avut reactie, am reusit sa egalam si sa ne mai cream si alte ocazii. In repriza a doua am dominat total, am jucat numai in jumatatea lor. Este o repetitie buna pentru meciul cu Viktoria Plzen, pentru ca Universitatea Craiova este o echipa foarte buna. Inainte de meci le-am spus lui Teixeira si Pintilii ca vor juca doar 45 de minute, indiferent de rezultat. Pe Gnohere l-am schimbat tot pentru a-l odihni. Alibec a resimtit dureri la abdomen si l-am menajat astazi. Patronul i-a incurajat pe baieti inainte de meci si a fost pozitiv", a spus Nicolae Dica, la Digisport.

"Este un rezultat corect. Noi am jucat bine in prima repriza, iar adversarii in partea a doua. Am incercat sa dam si golul doi in prima repriza, dar nu am reusit. In repriza a doua s-a vazut ca nu suntem la fel de proaspeti, adversarul a avut doua zile in plus de odihna. Il avem pe Roman ca atacant, dar in acest moment am ales aceasta varianta tactica. Trebuie sa asteptam 7-8 etape pentru a vedea cum stam", a spus Devis Mangia, la Digisport.

Au evoluat echipele:

FCSB: Nita - Enache, Balasa, Momcilovic, Junior Morais - Pintilii (Larie '46), Ov. Popescu - Man, Fl. Tanase, Teixeira (De Amorim '46) - Gnohere (D. Benzar '70). Antrenor: Nicolae Dica.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija (Rossi '77), Barthe, Ferreira (Kelici '78), Briceag - Screciu, Zlatinski - Gustavo, Baluta, Mitrita (Bancu '57). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonase galbene: Pintilii '39, Junior Morais '55, Larie '86, Balasa '90+4 / Mitrita '45+2, Baluta '55, Spahija '61, Gustavo '90+1, Dimitrov '90+2.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (asistenti) - George Radulescu (rezerva).

Observatori: Irina Mirt, Mihai Stancu.

Rezultate etapa a treia:

Vineri, 28 iulie:

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - FC Botosani 1-5

Concordia Chiajna - CSM Poli Iasi 0-1

Sambata, 29 iulie:

Juventus Bucuresti - FC Voluntari 0-0

Gaz Metan Medias - CFR Cluj 0-3

Duminica, 30 iulie:

FC Viitorul - Dinamo Bucuresti 0-1

FCSB - CS U Craiova 1-1

Luni se va disputa partida dintre Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara, de la ora 21:00.

Liga 1, clasament in timp real:

*Sursa foto: soccerstand.com