Jurnalistii de la cotidianul Marca au fost impresionati de golul marcat de Rivaldinho, joi, in meciul cu Athletic Bilbao, din Liga Europa. "Asa tata, asa fiu", a titrat publicatia, referindu-se la reusita lui fiului lui Rivaldo, "un sut telecomandat", in opinia spaniolilor.

"Rivaldinho impiedica victoria lui Athletic", au scris catalanii de la Sport: "Athletic a dominat clar prima parte, dar s-a descompus dupa pauza. Rivaldinho, cu un balon plesnit din afara careului, a egalat scorul si a aruncat indoiala in randul bascilor, care au suferit pana la final".

"San Mames va decide prima aparitie europeana a lui Athletic", a scris As, care a remarcat de asemenea "golazo" reusit de atacantul brazilian: "Rivaldino a onorat numele pe care-l poarta".

Reusita lui Rivaldinho a ajuns si in tara sa natala. "Cu tatal in tribune, Rivaldinho a marcat un golazo, iar Dinamo a remizat cu Bilbao", a notat Globo Esporte.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formatia spaniola Athletic Bilbao, in prima mansa a turului trei preliminar. Rivaldinho a inscris cu un sut la vinclu de la 30 de metri sub privirile tatalui sau, Rivaldo, prezent pe Arena Nationala, potrivit news.ro.