TVR a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, ca va transmite Jocurile Olimpice din 2018 (iarna - Pyeongchang) si 2020 (vara - Tokyo), precum si meciuri din preliminariile Champions League si Europa, in care sunt implicate formatii din Liga 1.

Astfel, "Consiliul de Administratie (CA) al TVR a aprobat achizitionarea, cu titlu exclusiv pe piata media din Romania, a partidelor Viktoria Plzen - FCSB si Viitorul - APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla mansa Dinamo - Athletico Bilbao si returul Astrei Giurgiu cu ucrainienii de la Oleksandria, din turul 3 preliminar al Europa League" - se precizeaza intr-un comunicat de presa.

"In aceasta saptamana, miercuri, 26 iulie, Viitorul lui Hagi disputa meciul tur in compania cipriotilor de la APOEL Nicosia, pentru ca, a doua zi, joi, 27 iulie, sa avem Dinamo - Athletico Bilbao. Saptamana viitoare, emotiile revin odata cu partidele returur: pe 2 august, Viktoria Plzen - FCSB, iar pe 3 august: Athletico Bilbao - Dinamo si Oleksandria - Astra Giurgiu", se mai spune in comunicatul TVR.

Nu e clar pana la acest moment cat a platit TVR pentru aceste evenimente sportive.