Fostul selectioner Anghel Iordanescu a declarat, joi seara, ca prin cazul FCSB - FC Viitorul de la TAS Romania s-a facut de ras, el precizand ca gruparea bucuresteana nu trebuia sa faca un astfel de demers, potrivit news.ro.

"Cred sincer sa fiu ca ne-am facut de ras. FCSB a gresit, nu trebuia sa faca acest demers. Viitorul a meritat sa devina campioana. Viitorul este adevarata campioana", a spus Iordanescu.

Anghel Iordanescu a fost prezent la meciul de la Giurgiu dintre Astra si Zira FK, scor 3-1, din preliminariile Ligii Europa. "E un inceput bun, o victorie importanta pentru moralul echipei. Cred ca inca se mai joaca meciul retur, va fi cu totul alta echipa la retur, echipa oaspete, dar in acelasi timp e o optiune importanta pentru calificare. S-a vazut ca lipsesc relatiile de joc, lipseste omogenitatea la Astra. Mi-as dori ca echipele romanesti sa se califice si Viitorul si FCSB si Astra. La Astra se vede ca este o echipa de la care au plecat jucatori de calitate, de valoare. Au venit alti jucatori, probabil mai trebuie intariri, jucatori cu experienta, de valoare", a adaugat el.

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azera Zira FK, la care evolueaza Gabriel Matei, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol in acest prin joc oficial la Astra.

Au inscris Alexandru Ionita '31, Alexandru Dandea '55 si Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov '34 pentru Zira.

Partida retur va avea loc saptamana viitoare, in Azerbaidjan.