Patru variante de antrenor pentru echipa Goztepe, nou-promovata in prima liga turca, au picat, printre acestea numarandu-se si Christoph Daum si Mircea Lucescu, relateaza Fotomac, potrivit News.ro. In cazul tehnicianului german, conducatorii turci au fost descurajati de discutii "cu privire la o eventuala prelungire a contractului acestuia cu Federatia Romana de Fotbal".

Christoph DaumFoto: frf.ro

Potrivit Yeni Asir, conducerea clubului a ajuns la un acord de principiu cu Tamer Tuna.

Fotomac scrie ca fostul international turc Sergen Yalcin a cerut o suma prea mare, la fel si Mircea Lucescu, in cazul caruia cifra a fost de cinci milioane de euro.

In ceea ce il priveste pe Christoph Daum, conducatorii turci au fost descurajati de discutii "cu privire la o eventuala prelungire a contractului acestuia cu FRF".

Goztepe l-a mai avut in vedere pe Hamza Hamzaoglu, care a pregatit ultima data echipa lui Raul Rusescu, Osmanlispor, insa tehnicianul nu a primit referinte bune de la precedentele sale doua cluburi, Galatasaray si Bursaspor, astfel ca s-a renuntat si la el.

Un alt jurnal turc, Yeni Asir, scrie, sambata, ca Goztepe a ajuns la un acord de principiu cu Tamer Tuna (40 de ani), ultima data antrenor secund la Besiktas.