Jurnalistii de la A Bola au lansat o ipoteza care a facut "valuri" in Spania: Cristiano Ronaldo vrea sa plece de la Real Madrid, dupa ce a fost acuzat in mod oficial de o frauda fiscala in valoare de 14.7 milioane de euro. Atacantul ar fi "total indignat" de ceea ce i s-a intamplat in ultimele zile.

Cristiano Ronaldo, pe coperta A BolaFoto: captura A Bola

UPDATE: Real Madrid se pune in garda in legatura cu o eventuala despartire de Ronaldo, stabilindu-i acestuia pretul de transfer: 400 de milioane de euro, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport.

"Decizia lui Ronaldo este ireversibila si a transmis-o deja presedintelui clubului Real Madrid. Cristiano este total indignat", se scrie in A Bola.

Ce zice Realul

"Real Madrid CF este absolut convins ca jucatorul nostru Cristiano Ronaldo isi va demonstra totala nevinovatie in acest proces" - oficialii celor de la Real Madrid.

Conform elconfidencial.com, formatia de pe "Santiago Bernabeu" ar fi cerut ziarelor din Spania sa nu foloseasca poze cu Ronaldo in tricoul "blanco" atunci cand este vorba de scandalul de frauda fiscala in care este implicat atacantul lusitan.

Tot A Bola a anuntat in urma cu doar cateva zile ca Realul a primit o oferta de 180 de milioane de euro in schimbul atacantului sau, fara insa sa precizeze despre ce echipa este vorba.

Ramane de vazut daca Ronaldo isi doreste sau nu cu adevarat sa paraseasca Spania.

Cazul nu este insa singular in Spania, Lionel Messi trecand printr-o situatie asemanatoare.

Argentinianul a fost condamnat in apel la 21 de luni de inchisoare pentru frauda fiscala. Condamnarea a fost confirmata in apel, dupa ce in iulie 2016, Messi si tatal sau au primit o pedepsa de 21 de luni pentru frauda fiscala. Pedeapsa pentru tatal lui Messi a fost micsorata de la 21 la 15 luni.

S-ar putea sa te intereseze si:

Cristiano Ronaldo, acuzat oficial de frauda fiscala - Prejudiciu estimat la 14,7 milioane de euro